Líbí se mi

pondělí 8. února 2016

Nudlové omelety "ala" - co lednice "dala" :-D

Haha ne že bych chtěla fušovat do řemesla panu Hruškovi, nebo jak se ten pán jmenuje :-D

Ale znáte to - v lednice nějaký zbytky od večeře, či z víkendu. Nikdo to jíst nechce a vařit něco nového - no to byste se na to mohli vyprdnout. Jdeme na to - jen je pěkně všechny oblbneme.

Udělejte si základ na omelety - vajíčko, trocha mléka, sůl, pepř a mouka na zahuštění. Množství záleží na počtu a hladovosti strávníků. Do této směsi vhoďte normální neochucené čínské nudle, které už jste nechali změknout ve vroucí vodě a slili.

A tradááá - na dělání palačinek.

Palačinky vždy plním zeleninovou směsí, která třeba zbyla z večeře. Pokud nic takového nemáte - stačí na pánvičku hodit cibuli, papriku, rajče, mrkev, fazolky - prostě co máte a čeho je třeba se zbavit, fantazie je věčná čaroďejka - věřím že třeba i kousky zbylého masa z grilovačky by v tom byly parádní. Oprančenou směs zaliji trochou Sweet-chilli omáčky a kečupem. Pokud to chce mít trošku krémovější, můžete do toho hodit kostku taveného sýra. Podusím, aby zeleninka pěkně nasákla šťávu a tradá naskládat do opečených omelet.

Ještě posypat nastrouhaným sýrem a baštu máte za 15 minut hotovou, drahý se vždy oblizuje až za ušima a říká, jak je nejšťastnějším chlapem na světě, že má tak úžasnou ženskou. (Jen kdyby věděl, že v podstatě jedl zbytky :-D - jen je v tom nechte. )

Žádné komentáře:

Okomentovat